MAESTRO BURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 256 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maestro Burgers. Meer weten? Ontdek meer

26 jul 2022 om 16:42 Geweldige double dutch burger en loaded fries. Duurde wel ff, maar dat weet je als je in het weekend besteld. Het wachten waard! Ik heb de volgende dag hetzelfde besteld, maar dan op een rustig tijdstip
18 jul 2022 om 15:13 Burgers zeer goed, zat voor 1 persoon twister fries bij, hier hebben we met z'n 2e van kunnen eten
16 jul 2022 om 9:27 Ik kwam er te laat achter dat de twister fries beschimmeld waren. Ik ben ziek geworden na het eten van de burger en de twister fries ik proefde bedorven eten en zag daarna dat er schimmel op stond. Heel erg slecht
7 jul 2022 om 21:18 10 sterren!
1 jul 2022 om 10:54 Voor de 2e keer nu hier besteld en weer gewoon dik in orde. Ga aub zo door.
23 jun 2022 om 0:02 Royaal en lekker
19 jun 2022 om 18:55 Voor de 1e keer besteld vandaag en erg bevallen. Goede prijs voor een burgermenu waarbij de portie twisterfries zeer royaal was. De hotdog was ook heerlijk. Al met al niks op aan te merken
17 jun 2022 om 22:25 Eerder bezorgd dan aangegeven, top. Kwaliteit van de hamburger was echt super, hotdog was lekker, patat & nachos nog lekker knapperig. Werd per auto bezorgd en was nog heet toen het bezorgd werd. Aanrader!
17 jun 2022 om 20:29 Heerlijk!!!
17 jun 2022 om 10:18 prima nette bezorger
12 jun 2022 om 21:32 Goeie hamburgers en frites. Snelle bezorging!